Grunderna för dig och din valp

Är du en lycklig valpägare? Många år ska ni spendera tillsammans sida vid sida, valpen kommer växa upp och bli din bästa vän. Vid en viss ålder är det dags att börja lära in vardagslydnaden.

Äntligen står man där med kopplet i sin hand, valpen man väntat på så länge är äntligen här. Det har varit en lång väntan på valpen, men så värt det. Uppfödarna har lovat att ge tips och råd under valpens uppväxt, det känns betryggande. Utöver det finns det olika kurser man kan gå, är valpen kanske en framtida agilitystjärna? Eller ska den valla? Allt det får vänta lite, börja med att boka en valpkurs i Stockholm. Med en trygg och bra grund kommer du och din hund gå lyckliga sida vid sida genom Stockholms gator.

Träffa hundtokiga vänner

Finns det något bättre än att umgås med likasinnade människor? När man går en hundkurs har du en stor chans att träffa en lika hundtokig vän som du själv är. Att valpen får en bästa kompis att leka med är också ett stort plus. Kursen blir roligare att gå på när det finns människor och andra hundar man ser fram emot att träffa. Tillsammans kommer ni se era små valpar utvecklas till lydiga, duktiga hundar. På valpkursen får man lära sig alla grunder man behöver, allt från sitt, ligg, stanna, med mera. Vare sig ni är nya hundägare eller haft hund tidigare är det bra att gå en valpkurs, den är till både för dig och valpen.